Fitness toestellen in 3 sec. optimaal ingesteld met de Milonizer

Lastig om de juiste instellingen voor de verschillende fitness toestellen te bepalen? Niet bij Alex Lloyd Club!

Alex Lloyd Club beschikt namelijk over de Milonizer. Een geavanceerde camera scant in nog geen 3 seconden de lengte van je ledematen en importeert deze in de Milon Care software. Alle toestellen staan nu meteen perfect voor jou ingesteld. 

Tijdens de eerste training van een gratis maand sporten bij Alex Lloyd Club loopt de trainer met jou een ronde mee om de juiste weerstand te bepalen en om op te letten of jij de bewegingen goed uitvoert. Als lid doe je op elk Milon toestel het unieke krachttest programma zodat je meteen van begin af aan zo optimaal mogelijk en naar eigen vermogen traint. In het vervolg is het dus een kwestie van uw chipkaart in het toestel doen en alles wordt direct op de juiste persoonlijke manier ingesteld.

Je hoeft alleen nog maar zelf te trainen. 2x 35 min in 10 dagen geeft al voldoende resultaat.

Benieuwd of dit ook bij jou past? Vraag hieronder nu een Gratis Maandkaart aan!

 

Contact

Alex Lloyd Club
Kuipwal 43
3841 KP Harderwijk

0341-708708

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.